Ben je data ready? Haal het maximale uit data & mensen met Vlammrs

 

Met aandacht voor data & technologie, organisatie & proces, mensen & cultuur, klanten & innovatie en een holistische strategie voor de digitale wereld stoom jij je organisatie klaar voor een succesvolle digitale transformatie. De volgende stap is: hoe verzilver jij de mogelijkheden van jouw datakapitaal? Simone Kastrop, Business Unit Director van Vlammrs, vertelt hoe je het maximale uit data en mensen kan halen om je organisatie future-proof te maken.

Diverse achtergronden

“Door de voortschrijdende digitalisering van de economie, o.a. IOT (Internet of Things), open digital sources, nieuwe digitale communicatie- en verkooptechnieken), bevindt de economie zich wereldwijd in een digitale transformatie, met ook grote maatschappelijke veranderingen”, zegt Simone Kastrop. “Economieën worden getypeerd door dataficatie en in een rap tempo worden bedrijven aan elkaar gekoppeld middels data. Dit biedt enorm veel kansen, maar ook bedreigingen. Dit vraagt van jou als ondernemer en/of bestuurder om actie. Alleen die ondernemingen die investeren in deze digitale, data gedreven transformatie hebben kans dat hun organisatie future-proof is. Het is belangrijk dat jouw organisatie zich kan aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen en voortdurend wordt geoptimaliseerd. Net zoals vele organisaties beschikt jouw organisatie over een schat aan data die je in kunt zetten voor het verder optimaliseren van je bedrijf(-sprocessen) en business. Daarbij gaat het niet alleen om data maar ook om mensen, zijn de cultuurdragers, in jouw organisatie.”

Ormit het talent & ORTEC de expertise

Achter Vlammrs gaat een impactvolle combinatie schuil: talentontwikkelaar Ormit Talent en dataspecialist ORTEC hebben hierin de krachten gebundeld. Simone: “Het partnerschap van Ormit Talent en ORTEC werkt omdat ORTEC al 40 jaar lang een betrouwbare partner is in datagedreven ondersteuning van de besluitvorming. Met hun expertise op het gebied van data-driven en digitale transformaties middels data maturity assessments, strategische workshops, gezamenlijk projecten doen en talentinstroom helpen wij organisaties inzicht te krijgen in het beschikbare datakapitaal en hoe dit praktisch toe te kunnen passen in jouw organisatie middels ‘use cases’. In onze visie kunnen we de ontwikkeling van dataprojecten bij bedrijven perfect combineren met het trainen van Young Data Science Professionals door Senior Consultants van ORTEC en The Analytics Academy.”

Benieuwd naar de datapotentie van jouw bedrijf?

Maak een afspraak met Simone Kastrop (Business Unit Director Vlammrs) voor een goed gesprek waarin we inspirerende ervaringen uitwisselen en samen plannen maken.

Bespreek de mogelijkheden

Ben je data ready? Haal het maximale uit data & mensen met Vlammrs

Ben je data ready? Haal het maximale uit data & mensen met Vlammrs